Forums | Mahara Community

Support /
Mahoodle Trouble


anonymous profile picture
Account deleted
Posts: 3

09 September 2011, 17:03

Hello everyone,

 

I just inherited a Moodle system.  The man in my seat before me was in the works of finishing a Mahara server, and linking the two together.

I was able to complete the Mahara server, but when I try to log on via SSO from Moodle to Mahara I get the “Sorry, could not log you in :(” error.

Any ideas?  Where should I look?

I am also new to LAMP servers, which both are set up as.

 

Any help is appreiciated!

Mary Cooch's profile picture
Posts: 135

10 September 2011, 6:43

What version of Moodle is it?

anonymous profile picture
Account deleted
Posts: 3

12 September 2011, 10:14

I am using Moodle 2.1 and Mahara 1.4

 

I installed using the updated slides, and have checked and rechecked that all setting are correct.

Mary Cooch's profile picture
Posts: 135

12 September 2011, 10:56

Andy -have you added yourself to the new system role you've made for roaming to Mahara? I didn't do that at first, assuming as admin I had rights to everything but it only allowed me once I had added myself to the list.

anonymous profile picture
Account deleted
Posts: 3

12 September 2011, 11:35

I set up all authenticated users to be able to roam via Mnet.  Is this what you are asking about, or am I still missing something?

Thanks!

Kristina Hoeppner's profile picture
Posts: 4096

10 September 2011, 20:41

Hello Andy,

Did you follow the Mahoodle setup guide at https://wiki.mahara.org/index.php?title=System_Administrator%27s_Guide/Moodle%2F%2FMahara_Integration (I usually use the one that has "updated" in the file name).

Cheers

Kristina

6 results