Forums | Mahara Community

Support /
Our V1.2 Teething Problems


Ali Hastie's profile picture
Posts: 130

30 November 2009, 9:14 AM

Hi  After we installed Mahara version 1.2 (with the good assistance from Nigel) we seem to have certain teething problems as discussed below:  

1.       Unzip - All users are able to unzip folders but no files appear once they click on the unzip link.

2.       Import - The Import link is missing. I disabled and enabled but still did does not show for both IE and Firefox.

3.       Create a View - When the user adds an entire blog, blog post or recent blogs post they don’t see all their blogs. This only happens within IE 7 and 8, works with Firefox.

4.       Export – When a user exports their view the images within each view will not display with IE 7 and 8 but works with Firefox.

Can anyone help with the above problems we are having?

Cheers, Ali.

anonymous profile picture
Deleted user
Posts: 808

01 December 2009, 12:59 AM

Hi Ali,

I haven't forgotten about these, we will be looking at them soon. I just want to get the upgrade bugs out of the way first.

Ali Hastie's profile picture
Posts: 130

01 December 2009, 5:12 AM

Hi Richard,

No problem, I understand.

 Thanks

 Ali.

Ali Hastie's profile picture
Posts: 130

02 December 2009, 6:15 AM

Problem no 3 has been fixed using the patch from here:

 http://git.mahara.org/?p=mahara.git;a=commitdiff;h=ee7b63c8808fb65d9a8dfaa223992b9eb9197de5;hp=3e46ad7a084c236a0f39a3e10241ff76d60c9e0e

Student can now see all of their blogs when adding to a view.

 Ali.

anonymous profile picture
Deleted user
Posts: 808

10 December 2009, 6:15 PM

Ali,

I have created bug reports for these.  If you have any more information, please add it to the bug reports.

https://bugs.launchpad.net/mahara/+bug/495230

https://bugs.launchpad.net/mahara/+bug/495234

The import link is currently only available to the site admin and appears in Site Administration on the Add User page.

Ali Hastie's profile picture
Posts: 130

11 December 2009, 6:18 AM

Thanks Richard,

Yeah I did see the post where someone could not find the import link. I vaguely remember seeing it beside the export link in the 1.2 beta versions.

Many thanks

Ali

 

16 September 2010, 8:16 AM

Hi Richard,

Is this information regarding the import link also applicable to 1.3? (only appears in Site Administration on the Add User page)

Ellen

Kristina Hoeppner's profile picture
Posts: 3780

16 September 2010, 4:00 PM

Hello Ellen,

Yes, portfolios can only be imported by a site admin when he creates a new user.

Cheers

Kristina

8 results