Forums | Mahara Community

Support /
Problem with Registration


anonymous profile picture
Deleted user
Posts: 2

07 August 2009, 10:02 AM

HI

I installed Mahara 1.1.6 on WAMP server. Installation seems work fine. no error at all, but the system showed me "Sorry, your registration attempt was unsuccessful. This is our fault, not yours. Please try again later." when I try to register a demo user. Can anyone help me out?

Thanks


anonymous profile picture
Deleted user
Posts: 1643

09 August 2009, 7:28 PM

Hi - you see that error when your Mahara couldn't send e-mail. You'll have to check to see whether your PHP setup can send e-mail.

It might be worth googling for "WAMP php email" or something, to see if there are any clues Smile 

anonymous profile picture
Deleted user
Posts: 2

14 August 2009, 3:27 PM

Thanks very much, Nigel

 all fixed

P

anonymous profile picture
Deleted user
Posts: 9

21 August 2009, 6:32 AM

Hello,

 How did u fix that?

 I have the same problem and I don't know how to fix that, I already tryed to look into error.log...which doens't exist and I don't know how to create it... 

 

Can you help me?

 Thank you

anonymous profile picture
Deleted user
Posts: 9

24 August 2009, 4:09 AM

I still have problems with my registration, I want to create error.log to see where is the problem at user registration:

In which file and where in it can I add this code? (to get error.log on my ftp site root)

 error_log($error_log3 $_SERVER[DOCUMENT_ROOT] . "/error.log");

 

anonymous profile picture
Deleted user
Posts: 10

16 September 2009, 1:23 PM

Hello ping song :)

Could you tell me how to fix the problem. I need this functionality :)

thanks

Giorgi 

6 results