Members | Mahara Community

Results

Angelina's profile picture

Angelina - Member

Sóc llicenciada en Psicopedagogia i tinc la diplomada de Mestra amb especialitat en Llengua Estrangera. Vaig cursar ambdues titulacions a la Universitat de Barcelona, i més tard vaig fer el Màster en Educació per a la Ciutadania i en Valors. En el marc dels meus estudis de Psicopedagogia, vaig tenir l'oportunitat de ser estudiant de la Malmö Högskola a Suècia i vaig cursar part del màster "International Migration and Ethnic Relations".

Actualment estic cursant el doctorat en "Educació i Societat" centrant la meva tesi doctoral en el recolzament institucional de l'alumnat de procedència estrangera. Gaudeixo de la Beca del Programa de Formació del Professorat Universitari (FPU) finançada pel Ministeri d'Educació , Cultura i Esport i, per aquest motiu, formo part del professorat del departament de Mètodes d'Investigació i Diagnòstic en Educació (MIDE) .

A més, participo com a investigadora en diversos projectes, entre els quals destaca l'I+D+i "Trajectòries d'èxit en l'alumnat de procedència estrangera de l'Educació Secundària Obligatòria a la Postobligatòria: un estudi longitudinal des de l'enfocament de xarxes" ( EDU2011 - 25960) finançat pel Ministeri de Ciència i Innovación i Esport.

Joined: February 18, 2014 at 9:42 AM
Angelique Tavernier's profile picture

Angelique Tavernier - Member

Joined: January 24, 2020 at 11:57 AM
Angie Lee 's profile picture

Angie Lee - Member

Hello ! Thank you for taking the time for reviewing my portfolio. My name is Angie . I am currently an undergraduate at the National University of Singapore, pursuing my Bachelor's Degree in Real Estate. 

I am a keen learner and a motivated individual who regards challenges as learning opportunities. I take both success and failure in a balanced manner.  I believe in giving my all and dedicating all resources to accomplishing my goals. 

My career objective is to take up a challenging and rewarding job in a reputable and fast growing company where my skills can be put to use effectively to aid organization growth.

I NEVER NEGLECT AN OPPORTUNITY FOR SELF-IMPROVEMENT!

If you are keen to know more about me, please contact me at [email protected].

 

 

Joined: August 19, 2014 at 2:44 AM
Anisa Khanum's profile picture

Anisa Khanum - Member

Joined: March 11, 2015 at 4:07 AM
Anisa Patel's profile picture

Anisa Patel - Member

Joined: April 28, 2024 at 11:07 AM
Anita Bridgman's profile picture

Anita Bridgman - Member

Joined: July 9, 2013 at 3:44 PM
Anita Davis's profile picture

Anita Davis - Member

Joined: February 15, 2024 at 8:47 AM
Anita Fischer's profile picture

Anita Fischer - Member

Joined: September 28, 2015 at 9:20 PM
Anjaruss Swallehin Khan's profile picture

Anjaruss Swallehin Khan - Member

Joined: July 17, 2018 at 5:02 PM
Anke Köhler's profile picture

Anke Köhler - Member

Joined: July 1, 2016 at 9:30 PM